Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home6/gtactixc/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Notting happens when I run gtactix.exe
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Notting happens when I run gtactix.exe  (Read 6224 times)
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« on: January 01, 2010, 06:58:57 PM »

Hi, when I click the gtactix.exe nothing happened Sad gtactix don't open.
I try all ways read all posts but I don't get any solutions.
my system is xp 32 bit sp3 framework 2.0 and packs and 3.5 already installed.
« Last Edit: January 07, 2010, 09:04:17 AM by TBK » Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #1 on: January 01, 2010, 08:18:06 PM »

What does "?" stand for?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #2 on: January 03, 2010, 06:46:25 AM »

i Cheesy i think i put small I Cheesy
Logged
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #3 on: January 03, 2010, 06:47:23 AM »

any solutions?
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #4 on: January 03, 2010, 07:32:10 PM »

Is there any process in Task Manager called something with GTactix...?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #5 on: January 04, 2010, 10:30:35 AM »

yeah it close a few seconds after i click the gtactix.exe
Logged
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #6 on: January 04, 2010, 10:33:55 AM »

1 i click gtactix.exe
2 gtaictix.exe appear in task menager
3 gtactix.exe closed few seconds
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #7 on: January 04, 2010, 07:18:04 PM »

Try to right click the GTactic.exe and select Properties, then Details and post back the File Version (2.0.0.x).


After that, please run GTactix Launcher.exe, if that doesn't work, then try to right click and select "Run as Administrator".

Some time the "Run as Administrator", has to be done twice.


Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #8 on: January 05, 2010, 08:35:18 AM »

i cant change the version and run administrator dont work

i cant refill the version ?
where i can change the version ?
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #9 on: January 06, 2010, 08:13:01 AM »

You shouldn't refill the version, but tell me what version you got.
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #10 on: January 06, 2010, 11:14:22 AM »

2.0.0.7
i try all versions but its dont work
Logged
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #11 on: January 06, 2010, 11:29:11 AM »

pls write all solutions you know i will try everything i must use this program
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #12 on: January 06, 2010, 12:01:25 PM »

What operation system do you use?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
okan1992
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 10


View Profile
« Reply #13 on: January 07, 2010, 08:10:49 AM »

hi when ? click the gtactix.exe notting happened Sad gtactix dont open
? try all ways read all posts but ? dont get any solutions
my system is xp 32 bit sp3 framework 2.0 and packs and 3.5 already installed

look my first post?
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #14 on: January 07, 2010, 09:02:27 AM »

There are more then 10 different SKUs of XP (Home, Pro, Enterprise...). Which one do you got?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to: