Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home6/gtactixc/public_html/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
Call of Duty Modern Warfare 2 Map Pack - Pack not found
Pages: [1] 2
  Print  
Author Topic: Call of Duty Modern Warfare 2 Map Pack - Pack not found  (Read 9472 times)
centralnui
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 15


View Profile
« on: December 15, 2009, 05:29:27 AM »

"Pack not found" this message system is telling me when I trying to download it.
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #1 on: December 15, 2009, 06:16:23 PM »

Try to download the pack again, or try right click on the GTactix shortcut and "Run as Administrator".
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
centralnui
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 15


View Profile
« Reply #2 on: December 15, 2009, 11:10:13 PM »

I have XP Home Edition, so I've never heard about any permissions to running as administrator. But if I'm trying to download any else mappack, is working perfectly. Only mw2 isn't work, so I still cannot download it.
Logged
centralnui
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 15


View Profile
« Reply #3 on: December 16, 2009, 09:20:20 PM »

Any help?Please?
Logged
lordzach
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #4 on: December 19, 2009, 05:08:51 PM »

i am having this same problem
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #5 on: December 19, 2009, 05:56:53 PM »

You can download the gtmp file here: http://www.mediafire.com/?mxbzuwjqyny

But you won't be able to update it automatically via the Map Vault. VR6R have to look into the "Pack not found" error.
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
VR6R
Admin / Developer
Hero Member
*****
Offline Offline

Posts: 327



View Profile WWW
« Reply #6 on: December 20, 2009, 01:32:05 AM »

It is working fine for me... anyone have a screenshot or additional details of the error?
What version of GTactix are you using?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg) (http://www.gtactix.com)
www.GTactix.com (http://www.GTactix.com)
xExDiesel
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 4


View Profile
« Reply #7 on: December 30, 2009, 07:45:43 AM »

Here's the error I'm seeing, Didn't see any more details than this....



(http://i523.photobucket.com/albums/w357/xExDiesel/GTactix-packnotfound.png?t=1262184282)
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #8 on: December 30, 2009, 10:30:21 AM »

Ahh, so the pack is downloaded but the client can't find the file. So it is a authorization, "saveing" the file or wrong name problem.
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
centralnui
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 15


View Profile
« Reply #9 on: January 16, 2010, 08:21:21 AM »

Okay so what we gonna do?We need this pack!
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #10 on: January 16, 2010, 09:06:32 AM »

Try to "Run as Administrator" GTactix, and then download the pack.
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
centralnui
Full Member
***
Offline Offline

Posts: 15


View Profile
« Reply #11 on: January 19, 2010, 08:44:55 PM »

I have an XP version of my OS. So there's no additional actions like this.
Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #12 on: January 20, 2010, 09:47:38 AM »

Tried right clicking the shortcut?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
s3rgi023
Newbie
*
Offline Offline

Posts: 1


View Profile
« Reply #13 on: January 28, 2010, 07:33:47 PM »

i am having this same problem, The Link for Mediafire has has been eliminated, I'm using Windows Vista, and will not let me run it as administrator pack download any other maps and lets me download it, the error is only with the Modern Warfare 2

Forgive my English I'm speaking Spanish and thanks to google translator xD
« Last Edit: January 28, 2010, 07:38:36 PM by s3rgi023 » Logged
TBK
Global Moderator
Hero Member
****
Offline Offline

Posts: 402


View Profile WWW
« Reply #14 on: February 02, 2010, 02:59:09 AM »

Which version are you using - 2.0.0.3 or 2.0.0.7?
Logged

(http://www.gtactix.com/images/vr_gtactix_sig.jpg)

A tactic is worth a thousand words...
Pages: [1] 2
  Print  
 
Jump to: